home bureau publieke projecten private projecten   nieuws ligging
  team wonen collectief wonen
visie andere individueel wonen
andere


Inkomhal WZC Betlehem

 

foto's   <<   >>


De hoofdinkom van het woon- en zorgcentrum Betlehem is centraal op de site gelegen, tussen een linker- en rechtervleugel in.  Ook de parking- en omgevingsaanleg is er op geënt.  Alle circulatiestromen bundelen zich in de inkomruimte; een monumentale open trap accentueert als het ware het midden van de instelling.  Het ontwerp moest een attratieve uitstraling hebben voor bewoners en bezoekers alsook moest het een aangename werkplek creëren.  Vormelijk wilden we een moderne, strakke look.  Functioneel dienden zowel validen als minder validen bediend te kunnen worden. 




meer info

publiek > andere projecten  
info@DEArchitecten.be
BTW  BE  0895 398 783

Tel. : + 32 2 582 04 93
Fax : + 32 2 582 04 94