home bureau publieke projecten private projecten   nieuws ligging
  team wonen collectief wonen
visie andere individueel wonen
andere


Woning S - M

 

foto's   <<   >>


Het ontwerp is opgebouwd rond meerdere verblijfsruimtes, elk met een eigen karakter. De centrale trap zorgt voor een functionele en visuele verbinding, en vormt zo de spil van de woning. Het resultaat is opvallend maar ook discreet: dankzij de uitkraging en de terugliggende dakverdieping oogt het witte volume in de voorgevel licht en zwevend. Naar de tuin toe komt het hoofdvolume naar het maaiveld toe, en de houten bovenverdieping zakt tot op het niveau van het dakterras. Daar verdwijnt het zwevende karakter, en zoekt de woning het contact met de tuin op.




meer info

privatief > individueel wonen  
info@DEArchitecten.be
BTW  BE  0895 398 783

Tel. : + 32 2 582 04 93
Fax : + 32 2 582 04 94