home bureau publieke projecten private projecten   nieuws ligging
  team wonen collectief wonen
visie andere individueel wonen
andere


Woning V - C

 

foto's   <<   >>


De uitdagingen bleken niet min, het resultaat is echter verrassend eenvoudig: een compact volume van twee bouwlagen, dat de helling ingeschoven wordt. Het volume springt enerzijds achteruit waar nodig om de kroonlijsthoogte te beperken, maar gaat anderzijds de hoogte in waar mogelijk om de ruimtelijkheid te versterken. De leefruimtes worden op het tuinniveau gepositioneerd, waardoor ze maximaal van de zuiderzon kunnen genieten. Dankzij de steile helling ontstaat er hier aan de straatzijde een mooi vergezicht op de omgeving.




meer info

privatief > individueel wonen  
info@DEArchitecten.be
BTW  BE  0895 398 783

Tel. : + 32 2 582 04 93
Fax : + 32 2 582 04 94