home bureau publieke projecten private projecten   nieuws ligging
  team wonen collectief wonen
visie andere individueel wonen
andere


Verbouwing M - V

 

foto's   <<   >>


Conceptueel waren we van de mening dat dit project de vormgeving van het bestaande huis diende te handhaven en dat bijkomende functionele behoeftes konden vervat worden in een nieuw ondergeschikt volume. Dit bevindt zich 1.70m lager en staat het zichtperspectief op het achterliggend groen niet in de weg.  Van binnenuit sluit de uitbreiding aan op tuinniveau. Het bestaand volume werd op relatief eenvoudige wijze aangepakt; de ingrepen verraden de oorsprong niet en toch vinden de raamschikkingen ook aansluiting bij de strakke architectuur die we in het uitbreidingsvolume hanteren. 




meer info

privatief > individueel wonen  
info@DEArchitecten.be
BTW  BE  0895 398 783

Tel. : + 32 2 582 04 93
Fax : + 32 2 582 04 94